Forums » Izkratiet sirdi » Kādus lenšu magnetafonus jūs parasti instalējiet savos Voyageros?
Kādus lenšu magnetafonus jūs parasti instalējiet savos Voyageros? ( 6685 ) | |
Jurčiks
|
2015-07-03 11:50:37 Labais ! Tiešām cilvēkiem nav žēl sava laika ?! GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG |
janni
|
2015-07-03 12:06:14 Nu nez. Es droši vien atciparotu tās lentas un klausītos no USB puļķa, nevis mudrītu mašīnā lenšu atskaņotāju. Lai gan, iedomājos zaglēna sejas izteiksmi, kad pēc stikla izsišanas, cerot ieraudzīt labu (dārgu) skaņu sistēmu, tās vietā stāv lenšu atskaņotājs no padomju laikiem, un blakus štabelis ar lentām. Chrysler Town&Country 3.8 AWD '01. |
Jurčiks
|
2015-07-03 12:12:32 Tas tač nav nopietni jāuztver GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG |
Sviestc
|
2015-07-03 12:19:27 Jums, Veči, ir nepareiza pieeja šim jautājumam. un es ar saviem draugiem sazinos ar normālu telefonu, Nē, nu es jau saprotu, ka 99% no jums, ir mūsdienu reklāmas iebarotu produktu upuri, un tāpēc staigā apkārt ar visādiem I-phone, Samsungiem jaunākiem un t.t., |
janni
|
2015-07-03 12:55:07 Par "reklāmu sabarotiem" varētu vēl padiskutēt. Un tu būsi pirmais man zināmais, kam mašīnā būs lenšu atskaņotājs, ja izdosies iebūvēt. Ieteiktu gan to orģinālo galvu laist mēslainē un ielikt kaut ko labāk skanošu. Man pirmā lieta, ko izdarīju pēc autiņa nopirkšanas, bija audio galvas nomaiņa pret tādu, kas dod ārā man patīkamu skaņu nevis turpināt mocīt ausis. Izvēlējos Kenwood KDC-W6041U, jo tas ir bez visādiem BLING-BLING efektiem un ir ar visām man nepieciešajām funkcijām (CD/mp3/USB/AUX/SUB kontrole). Skaļruņus gan atstāju orģinālos, jo to kvalitāte tika atzīta par labu esam (8 gabali infinity). Ja gribi saglabāt klasisko izskatu, pameklē internetā vecos maģus ar jaunām funkcijām. Piemēram - www.casmfg.com/radios.htm P.S. iphone man nav. Chrysler Town&Country 3.8 AWD '01. |
Sviestc
|
2015-07-03 13:18:49 Paldies par Infu. p.s. |
Sviestc
|
2015-07-03 13:31:58 Janni rakstīja Vispār jau žēl ka tā, es šurp atnācu ar domu ka satikšu cilvēkus ar kopējām interesēm, |
janni
|
2015-07-03 13:41:57 "Reklāmu sabaroti" ir mazliet neprecīzi teikts, bet doma tev ir pareiza. Pamēģini tagad nopirkt veikalā Nokia 6210 (telefonu, kam aķis turēja nedēļu). Tāpēc nākas pirkt to, kas ir pieejams. Un kāpēc neizmantot jaunās tehnoloģijas, ja tas ir iespējams (kādreiz vispār mobīlo telefonu un datoru nebija). Šeit tiek apspriestas visādas kopējās intereses, bet par lenšu maģi autiņā, tu esi pirmais. Pamēģini šo jautāumu uzdot kādā citā forumā, piemēram bmwpower.lv, redzēsi cik ilgi tur izturēsi. Mēs šeit vēl mierīgi. P.S. man vienīgie mājdzīvnieki ir zirnekļi, tiem paiku reklāmās nereklamē, tie paši atrod.. Chrysler Town&Country 3.8 AWD '01. |
Lapas: 1 [2] 3 4 |
Forums » Izkratiet sirdi » Kādus lenšu magnetafonus jūs parasti instalējiet savos Voyageros?